Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ktorá z nich sa stane matkou?

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pred vyše rokom si Nový Čas zatipoval, ktoré zo slovenských celebrít otehotnejú. Štyrom z našej skladačky sa to skutočne podarilo. Z dcérky sa už raduje Andrea Verešová (27) a vytúženého dieťatka sa onedlho dočkajú aj Aneta Dočekalová-Parišková (34) a Jana Majeská (34). Markizáčka Marianna Ďurianová (30) o bábätko pre zdravotné komplikácie prišla. A ktorým osobnostiam by to mohlo vyjsť tento rok?

Zuzana Belohorcová (31), moderátorka:
Bývalá učiteľka sexu sa k plánovaniu materstva už neraz otvorene priznala. Ak to vo vzťahu s jej láskou Vlastom Hájekom pôjde takto výborne aj ďalej, do roka budú rodičmi. Potomkovi je naklonený aj samotný Vlasta.

Tip Nového Času: 90 %



Ktorá z nich sa
Zobraziť galériu (6)
Vera Wisterová (30), moderátorka:
Priateľ ryšavej moderátorky spevák Ivan Tásler sa nedávno v éteri vyjadril, že svadba je tento rok na obzore. Hoci hneď aj spresnil, že sobášiť sa nemusia, neznamená to, že na dieťatko už nemyslia.

Tip Nového Času: 30 %

Ktorá z nich sa
Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová (26), moderátorka:
Sestra usmievavej blondínky Kveta Horváthová v pondelok porodila a jojkárska moderátorka sa tak stala tetou. A z malej Paulínky je priam nadšená. Ktovie, či sa manželia Barmošovci dajú inšpirovať.

Tip Nového Času: 60 %

Ktorá z nich sa
Zobraziť galériu (6)
Petra Polnišová (32), herečka:
Herečka, ktorá si včera prevzala ocenenie OTO, žije už dva roky v harmonickom manželstve so žilinským architektom. A vraj sa veľmi ľúbia. Petra má preto všetky predpoklady stať sa tiež šťastnou mamou.

Tip Nového Času: 50 %

Ktorá z nich sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Život)
Erika Judínyová (36), moderátorka:
Sexi Erika nemá problém ísť na materskú dovolenku aj hneď, no v súčasnosti nemá po svojom boku toho pravého muža. Musí sa najskôr zaľúbiť, a potom môže byť aj dieťatko.

Tip Nového Času: 40 %

Ktorá z nich sa
Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová (30), moderátorka:
Politická moderátorka slovo bábätko skloňovala v poslednom čase veľakrát. Aj vek na pôrod má ideálny, rovnako ako je ideálny aj jej partner Patrik Švajda. No to, či sa ho do roka dočkáme, závisí len od nich.

Tip Nového Času: 80 %

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu