Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Herečka Lucia Siposová: Vyzliekol ju Renč!

Lucia Siposová je novou múzou režiséra Filipa Renča. Vlani ju obsadil do dvoch svojich filmov. Zobraziť galériu (3)
Lucia Siposová je novou múzou režiséra Filipa Renča. Vlani ju obsadil do dvoch svojich filmov.

BRATISLAVA - Ďalšia sexi Slovenka dobýva svet! Herečka Lucia Siposová (27), ktorá žila tri roky v New Yorku, má za sebou úspešné obdobie. Vlani si zahrala vo dvoch filmoch, ktoré nakrútil režisér Filip Renč, vrátane trilera Na vlastné nebezpečie, kde sa kráska objavila hore bez.

O vzrušenie v kine či pred obrazovkami nebude núdza! Pôjde totiž o akčný film, do ktorého režisér Filip Renč zakomponoval aj niekoľko scén s erotickým nádychom. Objaví sa v nich aj Lucia Siposová, ktorá si pred milovaním v prírode vyzlečie tričko. Nemala s nahotou pred kamerou problém?

„Je pravda, že po prvýkrát v živote som sa objavila pred kamerou nahá, ale nijako dramaticky som to neprežívala,“ pustila sa do rozprávania herečka, ktorá je na Slovensku známa ako moderátorka televíznej hitparády Sedmička. „Zo začiatku som sa síce trochu ostýchala, ale v podstate to bolo veľmi rýchlo nakrútené, takže som s tým nemala problém a ani teraz to nemám dôvod nejako zvlášť riešiť,“ povedala Novému Času herečka.

Omnoho náročnejšie sa jej zdalo nakrúcanie akčných scén na divokých vodách v Bosne a Rumunsku: „Byť takmer nepretržite v neoprénovom odeve po krk vo vode alebo na rafte bolo poriadne otravné,“ skonštatovala. Vo filme Na vlastné nebezpečie žiari s rumunskou kolegyňou Ralucou Aprodu či českým hercom Jiřím Langmajerom. Slovenskí diváci by snímku mali vidieť v apríli, keď sa má dostať do kín.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu