Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Verešová po odhalení silikónov: Obvinenie z bulímie!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (26)
Andrea Verešová

PRAHA - Len pred pár dňami sa objavili informácie o tom, že slovenská kráska Andrea Verešová (27) v roku 1999 podstúpila plastickú operáciu pŕs a už musí čeliť ďalšiemu obvineniu!

České médiá totiž priniesli správy, že modelka v minulosti trpela bulímiou a dokonca sa k tomu mala otvorene priznať! Verešová však tieto obvinenia rozhorčene popiera a dokonca zvažuje podanie žaloby!

Andrea sa mala pre české médiá priznať k bulímii: "Trpela som tým. No a čo sa divíte, to predsa stretne osemdesiatpäť percent modeliek!" Tieto jej údajné vyjadrenia však Verešovú poriadne rozhnevali. "Zaráža ma, že si dovolia dať moje vyjadrenia, ktoré som ja nikdy nepovedala a ešte si aj články vymýšľať," tvrdí pre Nový Čas modelka.

"K podobnej veci som sa nevyjadrovala, lebo som tú príležitosť ani nemala. Rada sa budem vyjadrovať a komentovať seriózne veci, ktoré majú hlavu a pätu, ale k hlúpostiam je to strata času a energie," vysvetľuje matka 7-mesačnej Vanessky, ktorú články o jej údajnej poruche stravovania do takej miery rozhorčili, že zvažuje právne kroky.

„Budem zvažovať žalobu." Aj po pôrode opäť štíhla modelka striktne popiera, že by trpela bulímiou. "Ja mám zdravú dcéru, snažím sa zdravo stravovať, a aj predtým som sa snažila, aby som mohla fungovať a pracovať," prezrádza Andrea.

Obvinenia z bulímie prišli len niekoľko dní po tom, ako sa v českých médiách objavili informácie, že Verešová si dala svoje prsia vylepšiť v roku 1999 plastickou operáciou.

"Nové prsia si dala vymodelovať ešte pred tým, ako bola zvolená za slovenskú miss," prezradil jej expriateľ Marián I. (37). Operáciu vraj podstúpila aj zo zdravotných dôvodov na Klinike plastickej chirurgie v Banskej Bystrici. Modelka sa však k tomu odmietla vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu