Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Cynthia Nixon: Babičky mojich detí sú tiež lesbičky!

Cynthia Nixon Zobraziť galériu (5)
Cynthia Nixon

NEW YORK – Herečka Cynthia Nixon (41) prvýkrát po štyroch rokoch, prehovorila o svojom partnerskom vzťahu s výtvarníčkou Christine Marinoni. Hviezda seriálu Sex v meste tvrdí, že jej partnerstvo je dokonalé a plné lásky, takže v ňom s nadšením vychováva svoje deti.

Rusovláska Cynthia randí s Christine od roku 2003. Začali spolu chodiť krátko po tom, čo sa herečka rozišla so svojím priateľom Dannym Mozesom, s ktorý žila 15 rokov a má s ním dve deti, jedenásťročnú Samanthu a šesťročného Charlesa.

„Žijem vo fantastickom vzťahu. Trvá to už štyri roky. Som do Christine zamilovaná, pretože je „svoja“. Milovala by som ju aj keby bola mužom? Neviem. Nakupujeme spolu a varíme a vychovávame deti, podporujeme sa,“ povedala predstaviteľka seriálovej právničky Mirandy Hobbes.

Cynthia odmieta akékoľvek obvinenia, že jej deti trpia kvôli výchove v lesbickej domácnosti. „Sú v pohode. Môj syn bol veľmi malý, ale dcéra má homosexuálneho strýka a jej babičky sú tiež lesbičky,“ prezradila o príbuzných Cynthia časopisu OK!.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu