Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Britney Spears: Bude čoskoro na mizine?!

Britney Spears Zobraziť galériu (12)
Britney Spears (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Speváčka Britney Spears si zvykla rozhadzovať peniaze a nepozerať sa na stav svojho účtu. V posledných rokoch však zarábala menej, než stačí na pokrytie jej výdavkov.

V minulosti sa výška hotovosti na jej účte odhadovala na 100 miliónov dolárov, teraz však banka hlási iba 40 miliónov. Pre bežného smrteľníka nepredstaviteľná suma, pre Britney to však môže znamenať začínajúcu finančnú katastrofu. Britney však stále míňa - nakupuje, cestuje, dovolenkuje a užíva si na večierkoch.

Veľké množstvo peňazí vraj minula v poslednom období na domy a autá. Lenže kým míňanie jej ide viac ako dobre, horšie je to so zarábaním.
„Bola veľmi starostlivá a pozorná, ale teraz je závislá od nakupovania domov a nových mercedesov. Nedávno jej mama povedala, že by mohla prísť o všetky úspory do štyroch rokov a jej deti pritom budú ešte len na základnej škole. Vtedy sa posadila a začala ju vnímať,“ prezradil zdroj britskému Daily Star.

Správu majetku má v týchto dňoch v rukách otec Jamie Spears, ktorého tým poveril súd, keď Britney hospitalizovali na psychiatrii s vážnou bipolárnou poruchou. Jedným z prejavov choroby je striedanie depresií s manickými fázami, počas ktorých sa Britney zabáva a rozhadzuje peniaze.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu