Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexi moderátori: Tieto telá hlásia šport!

Juraj Bača Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača

BRATISLAVA - Denne nám prinášajú zaujímavosti zo športu, chvália vypracované telá našich reprezentantiek a tenistky prirovnávajú k modelkám. No ani oni sami sa nemajú za čo hanbiť! Čomu vďačia za svoje pekné postavy slovenskí športoví moderátori?

Juraj Bača (30), Šport, TV JOJ

Jeho hruď a vyšportované telo obdivujú nielen ženy, ale aj muži. No chcelo to veľa driny! "Genetické predpoklady fyzického charakteru nemám, pre vrcholový šport sú rovnako dôležité vôľové predpoklady. A tie mám," hovorí Juraj, ktorý sa už od siedmich rokov venuje kanoistike a aj dnes trénuje každý deň.
Sexi moderátori: Tieto telá
Zobraziť galériu (5)

Lenka Čviriková-Hriadelová (32), Šport, TV JOJ

Dvojnásobná mamička má zo všetkého najradšej tenis. Pri malom synovi jej však na nejaký cielený šport čas nezostáva. "Rýchla chôdza z domu do práce a naopak. Nemám však rada športovanie, pri ktorom si hodinu mám odtrpieť."


Sexi moderátori: Tieto telá
Zobraziť galériu (5)

Peter Čambor (33), Športové Noviny, Markíza

Markizácky moderátor sa osem rokov venoval spoločenským tancom. Dnes však svoje telo trápi inak. "Veľmi rád lyžujem, hrávam futbal, bicyklujem a plávam," hovorí Peter, ktorý svoju hruď odhalil aj pre reláciu Zo zákulisia Markízy. Či ukáže aj viac, to uvidíme v nedeľu.


Sexi moderátori: Tieto telá
Zobraziť galériu (5)

Jaroslav Zápala (42), Športové Noviny, Markíza

Absolvent Fakulty telesnej výchovy a športu už od detstva hrával futbal. "A práve z toho mám zničené kolená, ale svaly na nohách si stále spevňujem. Rád bicyklujem." Moderátor obľubuje v zime lyžovanie a v lete plážový volejbal. "Snažím sa udržiavať postavu aj vo svojom veku," tvrdí s úsmevom.


Sexi moderátori: Tieto telá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

Mária Pietrová (23), Góly-body-sekundy, STV

Sympatická blondínka je spomedzi športových moderátorov najmladšia, no športu holduje odmalička. "Už ako 4-ročná som chodila na gymnastiku, potom nasledoval kickbox. Teraz chodím na tenis, do posilňovne, rada behám a korčuľujem. Jediné čo nemusím je cyklistika."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu