Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Bára Basiková čaká tretie dieťa!

Bára Basiková a priateľ Petr Polák Zobraziť galériu (15)
Bára Basiková a priateľ Petr Polák

PRAHA - Ešte jedno dieťatko si matka dvoch dievčat Bára Basiková (44) priala už niekoľko rokov. S Jaromírom Pizingerom sa to síce speváčke nepodarilo, ale s hercom a producentom Petrom Polákom (30) sa jej plnia všetky sny. A to sú spolu iba rok!

"Deti sú zmyslom života a nie nejaká kariéra,“ hovorí Bára. Basiková v uplynulých rokoch túžila po ďalšom dieťatku tak veľmi, že navštevovala aj veštkyne. Jedna z nich jej predpovedala chlapčeka a zdá sa, že teraz sa to konečne splní.

Podľa informácií českého denníku Blesk sa speváčke nedarilo otehotnieť prirodzenou cestou, a tak sa rozhodla pre umelé oplodnenie. Názory, že je medzi ňou a jej priateľom veľký vekový rozdiel, alebo že je na dieťa už stará, jednoducho ignoruje. „Na všetky tieto reči sa môžem vykašľať. Vážim si, že mám krásny vzťah a že mi život vôbec také niečo doprial,“ myslí si speváčka a dodáva: „Je mnoho žien, ktoré majú deti aj po štyridsať päťke.“

Pracovať vraj Bára bude dovtedy, kým to bude možné. „Keď bude cítiť, že musí prestať, zastavíme predstavenia Dámy s Kaméliami a presunieme ich na neurčito,“ prezradil českému Blesku Petr Kratochvíl z divadla Ta Fantastika, producent muzikálu, kde hrá Bára hlavnú úlohu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu