Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Šoltés z Bailanda: Ukázal miliardárom vypracované telo!

Slovenskí tanečníci ukázali na dubajskej pláži svoje svaly. Zobraziť galériu (2)
Slovenskí tanečníci ukázali na dubajskej pláži svoje svaly. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Do mexického finále Bailanda sa síce nedostal, no zato si užil v Spojených arabských emirátoch! Víťaz markizáckej tanečnej šou Juraj Šoltés (23) sa pred pár dňami vrátil z rozprávkového výletu v jednej z najbohatších krajín sveta. Po večeroch tancoval a cez deň si užíval slnečné pláže, na ktorých predviedol vypracované telo.

Juraj Šoltés sa do Dubaja dostal v rámci projektu Mesiac kontinentálnej kultúry s tanečnou skupinou Extravadansa. „Bolo to famózne, reprezentovali sme Európu na veľkom kultúrnom festivale, kde sme predviedli rôzne štýly typické pre náš kontinent, napríklad valčík, ale aj írske alebo slovenské ľudové tance,“ povedal po návrate Juraj, ktorému sa aspoň takto dostalo malej satisfakcie za to, že nemohol ísť ako víťaz Bailanda spolu s Viki Rákovou na svetové finále do Mexika.

Šéfka skupiny Extravadansa si ho však všimla práve vďaka Markíze. Juraj nakoniec žiaril nielen na tanečnom parkete luxusného hotela Hilton pred zrakmi bohatých šejkov, ale aj na brehu mora, kde predviedol dokonca aj salto!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu