Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Dcéra Kurta Cobaina chce byť fotografkou alebo žurnalistkou

Dcéra páru Love - Cobain (vľavo) túži byť fotografkou alebo žurnalistkou. Zobraziť galériu (27)
Dcéra páru Love - Cobain (vľavo) túži byť fotografkou alebo žurnalistkou.

LOS ANGELES - Jediná dcéra hudobného páru Courtney Love a Kurt Cobain v rozhovore pre magazín Harper’s Bazaar povedala, že rozumie fanúšikom skupín Nirvana a Hole, ktorí sa zaujímajú o jej osobu, no na druhej strane priznáva, že jej táto situácia niekedy lezie na nervy.

Frances Bean Cobain, ako znie celé meno potomka zosnulej legendy grungeovej scény, je prekvapená akú veľkú pozornosť jej verejnosť venuje napriek tomu, že je len obyčajným človekom. "Ľudia sú mnou fascinovaní, no ja som nič nespravila. Viem, že ak je niekto veľkým fanúšikom Nirvany alebo Hole, tak sa so mnou chce spoznať, no ja nie som ani môj otec ani moja mama," povedala 15-ročná tínedžerka.

Frances Bean ďalej v rozhovore prezradila, že stále nevie, čo chce v živote robiť. V súčasnosti ale odmieta stať sa hudobníčkou a láka ju skôr svet fotografie a žurnalistiky. Dcéra legendárneho Kurta Cobaina, ktorý sa zastrelil 5. apríla 1994 sa narodila 18. augusta 1992 a v čase otcovej smrti nemala ani dva roky. Od útleho detstva teda vyrastala len s Courtney Love, ktorá je ale známa početnými drogovými aférami po ktorých prešla Frances Bean do opatery starých rodičov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu