Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Madonna a Guy Ritchie: Usporiadajú si druhú svadbu

Madonna a Guy chcú obnoviť svoj manželský sľub. Zobraziť galériu (15)
Madonna a Guy chcú obnoviť svoj manželský sľub.

LONDÝN – Začiatkom roka 2007 mnohí predpovedali krach manželstva Madonny a Guya Ritchieho. Slávny pár však krízu prekonal, ak vôbec nejaká bola, a chystá sa obnoviť svoj manželský sľub. Popová diva sľúbi režisérovi vernosť a oddanosť tento rok v lete.

Dvojica si prvýkrát povedala ´áno´ počas honosného obradu na škótskom zámku Skibo v decembri 2000. V lete niečo podobné usporiadajú opäť, tentoraz v ich sídle Wiltshire.

Podľa magazínu NOTW navrhne speváčke šaty kamarátka Stella McCartney a svadobný sľub prečíta herečka Gwyneth Paltrow, Madonnina blízka priateľka a vyznávačka kabaly.

„Obnovenie sľubu je jedným zo spôsobov, ako môžu Guy a Madonna ukázať svetu, že sú silní. Veľmi tvrdo pracovali na tom, aby sa vyrovnali so vzájomnými odlišnosťami a prešli drsným obdobím. Bude to deň plný veľmi silných emócií a to je tiež dôvod, prečo tam v ten deň chcú mať svojich najbližších. Vedia, že silné manželstvo potrebuje neustále úsilie a oni sú rozhodnutí ťahať to dlho,“ prezradil magazínu zdroj blízky manželom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu