Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš Skrúcaný ide v stopách rodičov: Hrá vo filme!

Tomáš Skrúcaný (19) Zobraziť galériu (4)
Tomáš Skrúcaný (19) (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Zdedený talent! Tomáš (19), starší syn známych hercov Štefana Skrúcaného (47) a Zuzany Tlučkovej (46), ho veru mal po kom zdediť.

film mapuje jeden deň v metropole Slovenska zo štyroch pohľadov - z pohľadu taxikára, mladého dílera drog, mafiánskeho bossa a z pohľadu človeka, ktorý prichádza za prácou do Bratislavy. „V rámci jedného z príbehov sa objaví aj Tomáš Skrúcaný,“ prezradil Novému Času jeden z tvorcov snímky Slavo Kralovič. Má ísť o jednu z epizódnych postáv, viac však tvorcovia prezradiť odmietli.

 Vyzerá to teda tak,že v rodine prominentných hercov vyrastá ďalšia hviezda. Pritom ešte nedávno sa zdalo, že hercom bude skôr Lukáš, mladší syn Skrúcaného a Tlučkovej. „Ten mladší sa rád predvádza a už mi aj povedal, že by chcel byť hercom. Hádam z toho ešte vyrastie. Starší netuší, čo by chcel robiť,“ vyjadrila sa pred časom pre týždenník Život Tlučková a dodala, že ak si jej syn zvolí takéto povolanie, bude ho podporovať.

Tomáš, ktorého verejnosť zaregistrovala v roku 2006, keď na galavečere ankety OTO robil spoločnosť svojej známej mame, však s médiami komunikovať nechcel. „Verte mi, syn by s rozhovorom nesúhlasil,“ prezradila Zuzana Tlučková a jej slová potvrdil aj Slavo Kralovič: „Tomáš príliš o medializáciu nestojí.“ Mladý herec sa zrejme chce vyhnúť špekuláciám, že úlohu dostal len vďaka svojmu známemu priezvisku. Jeho otec i mama, ktorí v súčasnosti plnia stránky novín pre blížiaci sa rozvod, totiž nepochybne patria k najznámejším hercom na Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu