Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jan Saudek: Mám malý penis!

Jan Saudek
Jan Saudek (Zdroj: Nový Čas)

Svetoznámy fotograf Jan Saudek pravú lásku k žene pocítil iba párkrát.

"Skutočne zamilovaný som bol v živote päťkrát. Bohužiaľ, je to dosť smutné, ale nie som žiadny frajer. Vždy som bol ale ženatý a to dievča bolo oveľa mladšie než moja manželka. Moja žena mala asi tridsaťpäť a dievčatko osemnásť, takže sa nemám čím chváliť."

Snom najznámejšieho českého fotografa je zamilovať sa do ženy plných tvarov, vážiacej najmenej 130 kilogramov vo veku medzi 50 a 60 rokov. "Teraz sa mi ozvala dáma, ktorá bude zodpovedať tejto vekovej hranici. Veľmi sa ňu teším. Myslím, že do nej by som sa mohol zamilovať, aspoň sa o to určite budem snažiť," prezradil.

Na dámach s proporciami XXL vraj môže tento vzrastom veľmi malý muž doslova oči nechať. "Hovorí sa, že mám neobyčajne malý úd. To je pravda. Som celkovo menší, takže sedemnásť centimetrová dĺžka je k mojej postave primeraná, ale naozaj je to v kategórii tých menších prirodzení."

Jan Saudek tvrdí, že z veľkosti svojho penisu nemal nikdy pocit menejcennosti. "Muži, ktorí trpia komplexmi z malého prirodzenia sú blázni. Viete, nesmiete sa pozerať na výberových samcov v pornografických filmoch, pretože tam vyberajú tých lepšie vybavených, s ktorými sa väčšina mužov nemôže porovnávať. My sme iba žalostný priemer," konštatoval s tým, že túto skutočnosť je možné pri sexe dokonale vynahradiť rôznymi milostnými hrami.

To, že momentálne sedemdesiatdvaročný Jan Saudek túži po láske podľa neho neznamená, že by tým zrádzal svoju súčasnú partnerku. "Pavlínu mám veľmi rád, ale nie som do nej bezhlavo zamilovaný, to znamená, že pred ňou napríklad ukrývam zvyšok svojich peňazí. Láska je droga, je to cit porovnateľný s opitosťou, ktorý vás tak zvedie, že o sebe vôbec neviete," upresnil ženami obletovaný bohém.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu