Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kate Moss oslávila narodeniny kokaínovými orgiami

Kate Moss Zobraziť galériu (30)
Kate Moss

LONDÝN – Supermodelka Kate Moss počas oslavy svojich 34. narodením predviedla všetkým, čo v nej je. S bandou najbližších priateľov rozbehla kokaínovú párty priamo pred očami ostatných hostí v londýnskom hoteli Dorchester.

„Bolo jej to úplne jedno, že sú okolo nej cudzí ľudia. Jednoducho si nalajnovala svoju dávku a šňupala jednu za druhou,“ píše britské periodikum NOTW.

V apartmáne svetoznámej modelky, ktorý stojí v prepočte zhruba deväťdesiattisíc korún na noc, sa podľa očitých svedkov počas noci vystriedali desiatky hostí. „Bola to oslava Kate a tá si ju patrične užívala. Bola vždy stredom pozornosti a bolo jej jedno, či ju pri jej lesbických orgiách niekto sleduje. Dosť sa totiž venovala svojim kamarátkam,“ uviedol zdroj, ktorý sa nachádzal tiež na bujarom večierku v hotelovej izbe.

„Naplno sa to rozbehlo až okolo tretej nad ránom. Každý šnupal kokaín. Lajny boli po celej izbe, na drahom vzácnom nábytku, v kúpelni, všade. Kate sa zavrela so svojimi kamarátkami na záchode, kde si užívali,“ prezradil ďalší návštevník osemnásťhodinového večierku, na ktorý sa dostal len ten, kto bol na zozname. Kate naviac pila celú noc kokteil zo šampanského a keď si ľahla do postele, vliezli tam k nej aj jej tri kamarátky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu