Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nicole a jej sestra: Vojna kvôli pôrodu?

Teta Nicole už varovanie zvláda - jej sestre sa nedávno narodilo štvrté dieťa. Manžel Keith sa zatiaľ viac zaujíma o jedlo. Zobraziť galériu (2)
Teta Nicole už varovanie zvláda - jej sestre sa nedávno narodilo štvrté dieťa. Manžel Keith sa zatiaľ viac zaujíma o jedlo. (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Herečka Nicole Kidman (40) sa na svoj prvý pôrod pripravuje naozaj dôkladne. Neváha zaň dokonca vyplatiť 50-tisíc austrálskych dolárov (1 mil. Sk), aby mala zabezpečenú čo najluxusnejšiu starostlivosť na súkromnej klinike. Má to však háčik. Nicole sa obáva konfliktu so svojou sestrou Antoniou.

Jablkom sváru je fakt, že Antonia porodila všetky svoje štyri deti v štátnej nemocnici Royal Hospital, kým Nicole bude na luxusnej klinike. Ďalšou komplikáciou je fakt, že Antonia úzko spolupracuje s Royal Hospital a uvádza televíznu šou o materstve, ktorá sa odohráva práve v tejto nemocnici. "Nicole je rozhodnutá ísť na súkromnú kliniku, bojí sa však sestry, ku ktorej má veľmi blízky vzťah," prezradil rodinný známy.

Klinika Prince of Wales sa nachádza len desať minút cesty od domu Nicole a jej manžela Keitha Urbana, takže jej výber je aj dosť pragmatický. Herečka dokonca poprosila svojich rodičov, ktorí sú lekármi, aby asistovali pri jej pôrode a rovnakú „službu“ údajne očakáva aj od Antonie. Od jej reakcie zrejme bude závisieť, ako sa bude vzťah sestier vyvíjať ďalej...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu