Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nicole Richie porodila dcérku

Nicole Richie
Nicole Richie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Levica salónov Nicole Richie (26) a jej partner Joel Madden (28) zo známej rockovej skupiny Good Charlotte sa v piatok stali hrdými rodičmi.

Prvé dieťa prominentného páru - dcéra Harlow Winter Kate Madden prišla na svet na losangelskej klinike Cedars-Sinai Medical Center, informoval dnes spoločenský magazín People.

Richie, adoptovaná dcéra hudobnej legendy Lionela Richieho, sa v posledných rokoch stala obľúbeným terčom bulvárnych plátkov. Prispel k tomu predovšetkým jej bujarý spoločenský život, atraktívny zjav a priateľské vzťahy s dedičkou hotelového impéria Paris Hiltonovou, s ktorou spoluúčinkuje v televíznej šou "The Simple life".

Tehotná Nicole strávila v auguste približne hodinu v losangelskom väzení po tom, čo ju odsúdili na štyri dni väzenia za jazdu v protismere údajne pod vplyvom drog. V dôsledku preplnených losangelských väzníc si vinníci často odsedia za mrežami iba zlomok svojho skutočného trestu. Informovala o tom agentúra Reuters.

V rovnakej nemocnici priviedla na svet syna aj speváčka Christina Aguilera. Spolu s manželom Jordanom Bratmanom sa stali rodičmi syna. Aguilera a Bratman vstúpili do manželstva v roku 2005.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu