Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Súťažiaca Dagmar z Milionára: Rada za milión a potom smrť!

Pani Dagmar priateľovi na telefóne už výhru oznámiť nestihla.
Pani Dagmar priateľovi na telefóne už výhru oznámiť nestihla.

BRATISLAVA - Moderátorka Iveta Malachovská (42) už pri Milionárovi preskákala kadečo. Z príbehu, ktorý však zažila naposledy, mrazí! Do kresla si totiž oproti nej zasadla Dagmar Křemenová (45) z Prievidze, ktorá ako prvá žena vyhrala rovný milión.

K dosiahnutiu tejto sumy jej dopomohol človek, ktorému však už skvelú výhru oznámiť nestihla! Malo to byť preňho prekvapenie... Pán Jozef však o pár dní nato zomrel.

Súťažiaca Dagmar z Prievidze po postupe do horúceho kresla dúfala, že prekoná aspoň prvú garantovanú hranicu. Tú zvládla bez problémov, no v ďalších otázkach si minula všetkých žolíkov okrem priateľa na telefóne. Využila ho až pred druhou garantovanou hranicou 100-tisíc korún. A vtedy sa rozhodla poprosiť o pomoc pána Jozefa, ktorý jej dobrou radou na ceste za miliónom výrazne pomohol. Pravdou je, že svojho pomocníka nikdy nevidela, ale dostala na neho kontakt s tým, že je to veľmi vzdelaný človek. „Nepoznala ho osobne. Myslím, že to bol manžel jej známej,“ prezradila moderátorka Iveta Malachovská.

Po správne zodpovedanej miliónovej otázke zaznel gong a pokračovanie sa malo nahrávať až o mesiac. Pani Dagmar po celý ten čas tajila, že ide hrať o dva milióny. Nič totiž nechcela zakríknuť. Svoj úspech neprezradila dokonca ani svojmu záchrancovi na telefóne, pretože chcela, aby to bolo prekvapenie aj pre neho. Pán Jozef však medzitým náhle zomrel. Súťažiaca Dagmar sa svojmu záchrancovi prišla poďakovať aspoň na pohreb, ktorý sa konal deň pred nakrúcaním pokračovania jej „milionárskej“ jazdy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu