Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oddnes čítajte nový internetový magazín AdamOnline.sk!

Nový internetový magazín AdamOnline.sk
Nový internetový magazín AdamOnline.sk

Vydavateľstvo Ringier Slovakia dnes spúšťa nový internetový magazín pre mužov Adam online – www.adamonline.sk. Dopĺňa tak na internete exkluzívny časopis Adam, ktorý vychádza ako príloha najčítanejšieho lifestyleového mesačníka Eva.

Adam na internete ponúkne všetko, čo zaujíma moderného muža: testy áut, tipy na technohračky, štýlové články o zbraniach a vojenskej technike, šport, informácie pre domácich majstrov, ale aj rady, bez ktorých sa nezaobíde žiaden „macho“.
Mix kvalitného čítania dopĺňa denne aktualizovaná zábava a výber tých najlepších videospotov. Pre tých, ktorí sa radi inšpirujú krásnym ženským telom, sú určené fotogalérie najatraktívnejších žien sveta. Tieto fotogalérie doplnia exkluzívne fotosety slovenských celebrít. V premiére sa na stránke Adam online predstavila playmate Eva Cifrová.
„Na Slovensku chýbajú internetové stránky, kde by si chlap našiel to, čo ho baví a čo má rád. Adam online má ambície túto dieru na trhu zaplniť. Verím, že bude rovnako úspešný ako iné internetové stránky, ktoré naše vydavateľstvo prevádzkuje spoločne so Zoznamom,“ povedal online content manažér vydavateľstva Marián Pavel. „...A že na ňom muži nájdu veľa inšpirácie pre svoje intenzívne životné zážitky“ dodala šéfredaktorka časopisu Eva Katarína Patvarošová. Jej redakčný tím pripravuje exkluzívnu tlačenú prílohu Adam.

Spolu so spustením pánskeho magazínu Adam online pripravila redakcia súťaž pre všetkých čitateľov. Atraktívne ceny čakajú na všetkých tých, ktorí do redakcie pošlú fotografie svojej priateľky, milenky či manželky. Viac informácií nájdete na www.adamonline.sk/sutaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu