Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Predstavili finalistky Miss Slovensko 2008

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (tretia zľava v hornom rade) spolu s finalistkami súťaže krásy Miss 2008.
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (tretia zľava v hornom rade) spolu s finalistkami súťaže krásy Miss 2008. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK Production a televízia Markíza v stredu predstavili verejnosti dvanásť finalistiek a náhradníčku súťaže Miss Slovensko 2008.

O výbere finalistiek na siedmich kastingoch, ktorých sa zúčastnilo viac ako tisíc dievčat, rozhodovali riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová, šéf agentúry OKLAMČÁK Production Jozef Oklamčák, fotograf Jakub Klimo a I. Vicemiss 2007 Romana Škamlová. „Určite bolo veľmi ťažké rozhodnúť, ktoré dievčatá pôjdu do finále, pretože Slovensko je známe krásnymi ženami. Rozhodovali sme nielen podľa krásy, ale aj podľa prvého dojmu. S dievčatami sme potom robili rozhovory a tam zavážila inteligencia a vzdelanie,“ povedala ešte úradujúca I. Vicemiss Romana Škamlová. Riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová je na prácu poroty hrdá. „Hrdosť sa znásobila aj po tomto večeri, keď som videla, ako všetky veľmi profesionálne zvládli prvé vystúpenie pred médiami, ktoré je naozaj veľmi ťažké,“ skonštatovala Hablovičová.

Trinásť dlhovlasých dievčat uviedol na mólo známy moderátor televízie Markíza Roman Juraško. Finalistky prichádzali postupne od najvyššej po najnižšiu. Edita Krešáková zo Sene, Lucie Szabová zo Senca, Iveta Andelová z Vrábľov, Tünde Kulcsárová z Kráľovského Chlmca, Gabriela Ďurkovičová z Banskej Bystrice, Radka Hudecová z Oslian, Veronika Matalová z Rimavskej Soboty, Nikoleta Albrechtová z Borského Mikuláša, Simona Pomšárová z Bratislavy, Lenka Sýkorová z Bratislavy, Lucia Gažová z Trnavy, Kristína Vlková z Trenčianskej Turnej a Katarína Slamková z Malcova. Teraz na ne čaká komplexná príprava, ktorá zahŕňa individuálnu prípravu a sústredenia zamerané na pohyb a verbálny prejav. Meno Miss Slovensko 2008 bude známe štvrtého apríla 2008.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu