Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prsia Belohorcovej a Rolins predali za 88-tisíc českých korún!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová

PRAHA - Aj dve známe Slovenky - Zuzana Belohorcová (31) a Dara Rolins (35) - poskytli odliatky svojich pŕs pre charitatívny projekt proti rakovine prsníka. Ten v piatok vyvrcholil v Prahe dobročinnou aukciou, na ktorej sa tieto umelecky skrášlené sadrové poprsia dražili.

Najvyššiu cenu vyniesli prednosti Sáry Saudkovej (40), no veľký záujem bol aj o poprsie slovenskej bývalej učiteľky sexu...

Na aukciu, ktorá sa konala v jednom pražskom hoteli, prišiel aj priateľ Zuzany Belohorcovej, Vlasta Hájek (32) s tým, že za poprsie svojej lásky je ochotný zaplatiť okolo 20-tisíc českých korún! Bolo to však príliš málo. Neznáma žena totiž za odliatok Zuzkiných pŕs zaplatila až trojnásobok - 60-tisíc korún. Nemrzí Vlastu, že prešvihol takúto šancu? „On má doma originál, takže určite nie,“ smeje sa Belohorcová, ktorá je rada, že mohla pomôcť dobrej veci.

Silikónové prednosti ďalšej Slovenky, speváčky Dary Rolins, až tak nelákali. Napriek tomu sa našiel účastník, ktorý za ne bol ochotný zaplatiť 28-tisíc, čo však bola druhá najnižšia cena dražených odliatkov.

Najväčší záujem bol jednoznačne o hrudník Sáry Saudkovej, ktorý umelecky vyzdobil svetoznámy fotograf Jan Saudek (72). Nový majiteľ zaň zaplatil až 170 000 českých korún! Celkovo sa na boj proti rakovine prsníka vyzbieral takmer milión.


Darine silikónové prednosti na odbyt príliš nešli.

Prsia Belohorcovej a Rolins
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BLESK)


O zahalené sadrové poprsie Zuzky Belohorcovej mal záujem aj jej priateľ Vlasta. Doniesol si však primálo peňazí...

Prsia Belohorcovej a Rolins
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BLESK)


Najväčšiu sumu vyniesol umelecky pomaľovaný odliatok Sáry Saudkovej.

Prsia Belohorcovej a Rolins
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ČTK)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu