Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

David ukázal svoj rozkrok, Victoria je vraj tehotná

Davida Beckham
Davida Beckham

LOS ANGELES - Geri Halliwellová na poslednom koncerte Spice Girls prezradila, že Victoria je opäť tehotná. To všetko prišlo vo chvíli, keď David odhalil svoj plodný rozkrok na reklame spodnej bielizne Emporio Armani.

Manželstvo Davida a Victoria Beckhamovcov patrí medzi najúspešnejšie nielen partnersky, ale tiež predovšetkým podnikateľsky. Z lásky futbalistu a speváčky sa narodili traja synovia, ale tiež komerčne úspešné módne a kozmetické značky.

A snímka Davidovi skutočne lichotí. Victoria navyše v rozhovore pre americkú edíciu magazínu Elle priznala, že sa do neho zamilovala na prvý pohľad. Stretli sa v roku 1997, keď bol Beckham pomerne neznámym futbalistom, zatiaľ čo Victoria bola na vrchole slávy Spice Girls.

„Jazdili sme dookola v jeho aute, sedeli v ňom na parkovisku a rozprávali sa celé hodiny. Nepotrebovali sme ísť ani niekam na večeru. Nepotrebovali sme si ísť sadnúť na pohárik. Chceli sme byť len jednoducho spolu,“ povedala Beckhamová.

Pri poslednom koncerte Spice Girls v Los Angeles mala v jednej piesni Geri Halliwellová prezradiť, že je Victoria tehotná. Hovorca skupiny však túto správu zatiaľ nepotvrdil ani nevyvrátil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu