Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojna pred Slávikom: Markíza nechce Kontrafakt

Kontrafakt
Kontrafakt (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pred pár dňami Markíza stiahla z vysielania upútavku na galavečer Slávik 2007, v ktorej sa členovia skupiny Kontrafakt doslova vysmievali z legiend slovenskej populárnej hudby.

A včera televízia ešte pritvrdila. Rozhodla, že Kontrafakt sa na sobotnom odovzdávaní cien neobjaví vôbec. Pôvodne mala byť škandalózna upútavka upravená a opäť zaradená do vysielania. To sa však nestalo, pretože včera sa televízia Markíza a produkčný dom Forza dohodli, že bude lepšie, keď kontroverzná skupina na odovzdávaní cien vystupovať nebude. „Organizátori zrušili vystúpenie Kontrafaktu na galavečere Slávik 2007 vzhľadom na potenciálne riziká, ktoré by mohli vzniknúť počas priameho prenosu,“ vyjadrila sa k celej veci Oľga Dúbravská, hovorkyňa Markízy.

Podľa informácií Nového Času ani niektorí účinkujúci neboli nadšení účasťou tejto skupiny na galavečere. Zrejme si spomenuli, ako vyčíňal Rytmus na odovzdávaní cien Aurel, keď na pódiu hodil svoje ocenenie o zem. „Budem plakať a zrúti sa mi celý svet,“ ironicky komentoval stiahnutie Kontrafaktu zo Slávika líder skupiny Rytmus (30). „Markíza vám všetkým možno iba motá hlavy a možno sa na Slávikovi nakoniec objavíme,“ zahmlieval spevák. Túto možnosť však Dúbravská jednoznačne vylúčila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu