Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Milenec Belohorcovej: So Zuzkou chcem dieťa

Zuzanin priateľ priznal, že slovenská kráska je prvá žena, s ktorou chce mať deti. Zobraziť galériu (15)
Zuzanin priateľ priznal, že slovenská kráska je prvá žena, s ktorou chce mať deti.

BRATISLAVA - Po boku má ženu svojho života! Český podnikateľ Vlastimil Hájek (32) v exkluzívnom rozhovore pre týždenník Život priznal, že slovenská kráska Zuzana Belohorcová je prvou ženou v jeho živote, s ktorou by chcel mať deti.

A dokonca si presne pamätá aj deň, keď medzi nimi preskočila iskra. Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová sa s českým milionárom Vlastimilom Hájekom pozná už štyri roky, ale iskra medzi nimi preskočila až tento rok v apríli.

„Štyri roky sme sa stretávali pri práci, raz za čas sme si sadli na kávu, ale iskra ešte nepreskočila. Ani som netlačil na pílu. Keď sa vrátila z Filipín, zavolal som ju na drink. Potom som ju pozval s ferraristami do vínnej pivničky na Morave. Kŕmili sme sa navzájom. Zľahka sme sa opili, spievali, tancovali, tam preskočila iskra. Bolo to 23. apríla,“ dodáva milionár. Odvtedy sa milenci od seba nepohnú a dokonca začali už aj spolu podnikať so značkovým oblečením. Belohorcová sa nedávno už nadobro odsťahovala do českej metropoly. A Vlasta je tomu len rád.

„Má tu väčšiu pohodu, viac ponúk na prácu, nikto sa do nás nestará. Nikdy som nechcel mať vedľa seba dvadsaťročnú ,modelínu‘, ktorá je sama zo seba úplne mimo. Zuzka je samostatná, má dobré srdce. Dnes nemám problém uvažovať aj o dieťati. So Zuzkou, samozrejme.“

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Celý rozhovor s priateľom Belohorcovej Vlastimilom Hájekom o jeho podnikateľských začiatkoch a mileneckom vzťahu nájdete v najnovšom vydaní týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu