Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zem hľadá SuperStar

Simon Cowell pripravuje televíznu megašou. Zobraziť galériu (4)
Simon Cowell pripravuje televíznu megašou.

LOS ANGELES - Kat americkej obdoby SuperStar - Simon Cowell, chystá najväčšiu televíznu šou v histórii. V speváckej súťaži Svetový talent (The World´s got Talent) by si na budúcu jeseň mali zmerať hlasy šampióni SuperStar z celého sveta.

Víťazi speváckych súťaží z dvadsiatich piatich krajín sveta by sa mali v novom roku stretnúť v Londýne. Porota, v ktorej by mal zasadnúť a j porotca zo súťaže American Idol Simon Cowell, korunuje najtalentovanejšieho svetového šampióna SuperStar. Odhaduje sa, že veľkolepá šou priláka k televíznym obrazovkám viac ako dvesto miliónov divákov na celom svete a víťaz si odnesie domov rovný milión dolárov, čo je v prepočte viac ako 22 miliónov korún. „Rozmýšľali sme urobiť to už dlho. Naša planéta priam plače za svetovou súťažou takýchto talentov,“ hovorí oduševnene otec celého projektu Simon Cowell.

Dokonca je istý už aj jeden súťažiaci pripravovanej megašou. Je ním 36-ročný Paul Potts, operný zázrak z Veľkej Británie, ktorého tento rok objavili práve v miestnej súťaži talentov. Bývalý predavač mobilov, ktorého nazvali Pavapotti podľa legendárneho Pavarottiho, bude svoju krajinu reprezentovať na domácej pôde.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu