Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

McCartney randí s dvojníčkou Heather!

Heather Mills (vľavo) a nová Paulova láska Nancy Zobraziť galériu (8)
Heather Mills (vľavo) a nová Paulova láska Nancy

LONDÝN - Sir Paul McCartney (65) si počas trpkého rozvodu s manželkou Heather Mills užíva s inými ženami. Kým prednedávnom sa bozkával s milionárkou Nancy Shevell, nedávno si v Londýne vyrazil so 48-ročnou hollywoodskou herečkou Rosannou Arquette.

Čo však prekvapuje, je hudobníkov vkus. Rosanna sa totiž až neuveriteľne podobá na Heather.

Krásna Jody z kultového filmu Pulp Fiction prišla do Londýna v obchodnej záležitosti, s McCartneym si však za 24 hodín vyrazila hneď dvakrát. Dve hodiny strávili v dome v severnej časti Londýna a pri odchode taxíkom sa Rosanna s Paulom objala. O dvanásť hodín neskôr sa dvojica stretla opäť v McCartneyho dome. Spevákov šofér ich zobral do neďalekého Hampsteadu, obľúbeného romantického miesta zaľúbených párikov.

Paul a Rosanna, ktorá akoby Heather z oka vypadla, sa nerušene prechádzali po tamojších záhradách, pričom sa mnohokrát zastavili, pozerali si do očí a ticho sa rozprávali. „Vyzerali ako dvaja tínedžeri na prvom rande. Reč ich tela hovorila za všetko,“ uviedol svedok.

Pri návrate autom sa Rosanna vrhla Paulovi okolo krku a chvíľu sa bozkávali. Paulov šofér ju potom zobral do centra Londýna. McCartneyho pritom nedávno pristihla v intímnej chvíli s americkou milionárkou Nancy Shevell (47). Tá je však teraz doma v New Yorku, kde sa zotavuje z choroby a o Paulových aktivitách zrejme nevie. Sir Paul si tak na staré kolená poriadne užíva. Bude aj ďalšia priateľka?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu