Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Cmorik a Kuly: Vykašľali sa na Slávika

Kuly bude v čase odovzdávania speváckych ocenení Slávik spievať v Brazílii. Zobraziť galériu (10)
Kuly bude v čase odovzdávania speváckych ocenení Slávik spievať v Brazílii.

BRATISLAVA - Riešia si vlastné kšefty! Frontman kapely Desmod Mário Kuly Kolár (35) je jedným z najhorúcejších kandidátov na tohtoročného Slávika. Na odovzdávanie prestížnych speváckych ocenení však 1. decembra nedorazí.

Nepríde ani minuloročný víťaz troch kategórií speváckej ankety Slávik Peter Cmorik (28). Obaja sa budú vyhrievať v Brazílii...

Šéf Desmodu Mário Kuly Kolár (35) je pravidelným nominantom prestížnych speváckych ocenení. Tento rok však slovenský národ hlboko sklame. Namiesto toho, aby „dal“ niečo zo svojho rockového repertoára na Slávikovi, bude spolu s „Cmorom“ koncertovať v Brazílii. „Bohužiaľ, je to tak. Spolu s gitaristom Rišom budeme hrať pre jednu firmu v Brazílii. Ešte ani sám neviem, o čo ide, ale termín sme dohodli dávno pred tým, ako bolo známe, kedy bude Slávik,“ tvrdí Kuly. Podľa informácií Nového Času však rockera na koncertovanie v Južnej Amerike zlákali na poriadne tučný balík. „Zarobí si niekoľko stotisíc korún,“ prezradil zdroj blízky spevákovi.

Brazíliu pred Slávikom uprednostnil aj jeho minuloročný, niekoľkonásobný víťaz. Peter Cmorik sa stal nielen Objavom roka, ale aj Spevákom roka a za pieseň Dážď získal ocenenie Hit roka. „My sme vedeli skôr termín Slávika a až potom prišla ponuka na koncertovanie do Brazílie. Zo Slávika sme sa teda ospravedlnili,“ vysvetlil manažér mladého spe váka Jozef Šebo.

Paradoxné je to, že ponuku koncertovať v Brazílii dostala aj ich spevácka kolegyňa Zuzana Smatanová (23). Ponuku však odmietla. „Áno, je to pravda, ale Zuzana mala na to osobné dôvody, nie je to kvôli Slávikovi,“ tvrdí jej manažér Pavol Smolka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu