Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

50 Cent sa predstavil bratislavskému publiku

50 Cent
50 Cent (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V utorok večer sa naše hlavné mesto ponorilo do tmy, z ktorej v Sibamac aréne Národného tenisového centra vystúpil idol mnohých mladých fanúšikov hip-hopu – 50 Cent.

Curtis Jackson ako znie občianske meno tohto amerického rapera sa v Bratislave predstavil v rámci svojho turné k jeho poslednému albumu Curtis. Úlohy predskokanov sa zhostili formácie A.M.O., Moja Reč a H16, ktoré ale predstavili len naozaj otesanú časť svojej tvorby a ich vystúpenia spolu zabrali len necelú jednu hodinu. Po nich nasledovalo ešte spestrenie programu, o ktoré sa postarali breakeri s názvom Product Crew, ktorí dostali dosiaľ chladné publikum po prvýkrát do varu.

Ohne šľahajúce až po strop najmodernejšej haly v Bratislave predznamenali o deviatej hodine večer príchod osoby, na ktorú čakali tisíce fanúšikov. 50 Cent oblečený v červenom prebudil publikum menej známymi vecami, aby neskôr naservíroval hity ako P.I.M.P, Eyo Technology v pozadí s neodolateľným Justinom Timberlakom alebo skladbou Window Shopper. Provokačné videoprojekcie znázorňujúce sporo odeté slečny či omamné látky tvorili akési intro k sérii pesničiek, ktoré vyvrcholili singlom Candy Shop. Kývajúce ruky reagovali pozitívne aj na skladbu So Seductive, ktorá rovnako ako ďalšie iné patrí k tomu najznámejšiemu z repertoáru rapera z periférie „veľkého jablka“.

"Fiftymu" na pódiu robili spoločnosť okrem dídžeja Whoo Kida aj členovia formácie G-Unit Tony Yayo a Lloyd Banks, ktorí sa úlohy "prídavných raperov" zhostili viac ako dobre. Vrchol večera predstavoval jeden z najväčších hitov 21. storočia – skladba In Da Club. Tá je pre mnohých hymnou amerického gangstra rapu a práve ňou 50 Cent s pokrikom G-Unit ukončilo približne hodinu a pol trvajúce bratislavské vystúpenie. Na 31-ročného fanúšika baseballového klubu New York Yankees sa prišlo pozrieť viac ako 5-tisíc ľudí a organizátori mohli pred koncertom hlásiť: vypredané.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu