Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mills a McCartney: Ide do tuhého!

Heather Mills Zobraziť galériu (18)
Heather Mills (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Neľútostná rozvodová vojna medzi hudobníkom Paulom McCartneym (65) a jeho manželkou Heather Mills (39) naberá na obrátkach. Paulovi praskli nervy a pôvodné dve miliardy, ktoré jej ponúkal ako "odstupné", okresal na "smiešnych" 327 miliónov korún.

Po jej nedávnom vystúpení v televízii, kde ho verejne osočovala, jej už nie je ochotný dať ani o halier viac. V priamom prenose ho obvinila z rozpadu ich manželstva, Paulovu dcéru, módnu návrhárku Stellu McCartney, označila za diabla a samu seba prirovnala k obeti ako princeznú Dianu.

Po tomto vystúpení sa od Heather odvrátili aj jej právnici. Na ďalšom súdnom sedení vo februári sa bude zrejme zastupovať sama, čo výrazne znižuje jej šance, že Paula ošklbe. Vidiny rozprávkového bohatstva sa však nemieni vzdať tak ľahko a chystá protiútok. Vyhráža sa, že predá desať šokujúcich nahrávok, ktoré nahrala počas ich manželstva.

Podľa jej slov má v rukách jasný dôkaz, že Paul prijal vinu za rozpad ich vzťahu, bral viagru, aby okorenil ich sexuálny život a robil si výsmech z jej telesného postihnutia. V roku 1993 prišla pri motocyklovej nehode o ľavú nohu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu