Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najprv miss, potom rozchod!

Mária Barteková-Sándorová Zobraziť galériu (4)
Mária Barteková-Sándorová

BRATISLAVA - Dievčatá, bacha! Tie z vás, ktoré sa zúčastnili nedávnych kastingov na Miss Slovensko 2008 a navyše postúpili, budú možno onedlho riešiť vážnu dilemu.

Ak totiž uspejú aj vo finále a na ich hlave pristane korunka kráľovnej krásy, musia rátať s tým, že s prípadným víťazstvom prídu o svojho partnera. Okrem zatiaľ poslednej miss Veroniky Husárovej (20) sa o tomto "nepísanom pravidle" v slovenskom šoubiznise presvedčila už aj Ivica Sláviková, Magdaléna Šebestová a ďalšie. Ani jednej z nich vzťah po víťazstve nevydržal.

Miss 2004: Mária Barteková-Sándorová (24)

Jej vzťah na diaľku s priateľom Matúšom, ktorý pracoval v zahraničí, nevydržal a pol roka po jej víťazstve sa dohodli na rozchode. Dnes je už Mária šťastnou mamičkou osemmesačnej Mariah, ktorú má so svojím manželom, hokejistom Martinom Bartekom.
Najprv miss, potom rozchod!
Zobraziť galériu (4)

Miss 2005: Ivica Sláviková (23)

Výnimka, ktorá však aj tak potvrdzuje pravidlo. Prvenstvo v prestížnej súťaži jej vzťah s priateľom Martinom síce neovplyvnilo, no podľa informácií Nového Času je táto vyštudovaná inžinierka už dva mesiace voľná. Podľa "tradície" síce neskoro, ale predsa.


Najprv miss, potom rozchod!
Zobraziť galériu (4)

Miss 2006: Magdaléna Šebestová (23)

„Môj priateľ bol veľmi rád, keď som sa dostala už do finálovej dvanástky a podporuje ma,“ tvrdila kráska tesne po svojom korunovaní. S podnikateľom Eugenom sa však onedlho potom rozišla a v súčasnosti žije s futbalistom Filipom Šebom.


Najprv miss, potom rozchod!
Zobraziť galériu (4)

Miss 2007: Veronika Husárová (20)

Štvorročný vzťah mala so svojím priateľom Jurajom ukončiť približne pol roka po získaní korunky krásy. Po jej boku najnovšie vídať markizáckeho moderátora Rasťa Žitného, s ktorým je však podľa vlastných slov iba dobrá kamarátka. Zákulisné zdroje však tvrdia niečo iné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu