Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jessica Simpson si vyberá chlapov podľa zadku

Jessica Simpson Zobraziť galériu (22)
Jessica Simpson

HOLLYWOOD – „Skutočného chlapa s krásnym zadkom“ si dala za úlohu nájsť herečka Jessica Simpson.

Vlani sa rozviedla so spevákom Nickom Lacheyom a teraz si ujasnila, že už nikdy nechce „chlapca“, ale že potrebuje k životu „chlapa“. „Chalanov som už mala dosť a už žiadneho nechcem. Potrebujem poriadneho chlapa stvoreného pre rodinný život, ktorý nemá strach postarať sa a prebaliť malé dieťa. A taktiež musí mať krásny zadok, bez toho sa v živote nezaobídem,“ prezradila Jessica.

„Chcem muža, s ktorým konečne začnem žiť, nie iba randiť. Ktorý sa bude stretávať pravidelne s mojou rodinou, bude so mnou jazdiť na návštevu k prarodičom a ktorý sa nebude štítiť malých detí. Jednoducho niekoho rodinne založeného,“ vypočítava 27-ročná herečka.

„Pokiaľ ide o vzhľad, musí mať chlap krásny zadok. Tým ma zaručene vždy dostane. Milujem na mužoch pevnú a krásne tvarovanú prdelku. Žiadná časť tela nie je viac sexi,“ pokračuje Jessica, ktorá sa údajne nedávno dala dohromady s Owenom Wilsonom. Ďaleko viac než na milostné romániky sa ale sústredí na vlastnú televíznu šou, v rámci ktorej svetu predstaví novú kolekciu šiat a vlastný parfém.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu