Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Eva Longoria: Chcem bábätko!

Eva Longoria Zobraziť galériu (10)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Eva Longoria sa nechala inšpirovať príbehom svojej postavy Gabrielly Solisovej zo seriálu Zúfalé manželky. Aj keď spočiatku uprednostňovala kariéru, teraz túži po rodine a bábätku.

„Keď som prišla do Hollywoodu a začala som mať úspech, bola som veľmi ambiciózna. Ale dnes mám iné túžby: mám chuť pracovať, byť supermanželkou a mať deti. V mojom živote sa otvára nová kapitola. Bude smutné opustiť seriál, ale nebudem mať čas na filmovanie,“ povedala populárna herečka.

32-ročná Longoriová už neskrýva netrpezlivosť založiť so svojim manželom, basketbalovým hráčom Tonym Parkerom rodinu čo najskôr. Manželia od májového sobáša predvádzajú dokonalú lásku, i keď sú často kvôli zamestnaniu ďaleko od seba. Tony žije v Texase, odkiaľ pochádza jeho žena, zatiaľ čo Eva pracuje v Hollywoode, kde trávi väčšinu času.

Chvíle odlúčenia jej však nebránia byť oddanou manželkou, na rozdiel od toho, čo hovorí ľudové príslovie „zíde z očí, zíde z mysle“. Keď má totiž pár hodín voľna, nasadne do prvého lietadla a letí za svojou láskou. Často to znamená, že len pripraví raňajky a vracia sa do Hollywoodu. Herečka je zrejme pripravená podstupovať rozličné obete.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu