Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Juraj Bača: Nafúkal za volantom, o pár hodín už jazdil!

Juraj si v sobotu na svojej limuzíne odskočil aj do Nitry. Zobraziť galériu (12)
Juraj si v sobotu na svojej limuzíne odskočil aj do Nitry. (Zdroj: Nový Čas)

KOMÁRNO – Juraj Bača (30) je nepoučiteľný! Aj napriek tomu, že ženícha z jojkárskej šou v piatok o jednej hodine ráno chytili policajti za volantom podguráženého, šoférovania sa nevzdal.

Vyhovoril sa totiž, že pri sebe nemá doklady, a tak mu muži zákona vodičský preukaz nemohli zadržať. Bača preto už v piatok večer jazdil po Komárne, a v sobotu si dokonca na svojom tátošovi odskočil do Nitry.

Juraj Bača vie, ako na to. Napriek tomu, že si sadol za volant s 0,3 promile alkoholu v krvi a chytili ho policajti, veselo si šoféruje ďalej. Dôvod? Stále vlastní vodičský preukaz. A stačila mu na to len jediná výhovorka - že pri sebe nemá doklady.

Policajti mu teda v tej chvíli nemali čo zobrať. A tak sa už niekoľko hodín po priestupku preháňal po Komárne, a v sobotu ráno si dokonca odskočil až do Nitry, kde študuje masmediálnu komunikáciu. Bez výčitiek svedomia, akoby sa nič nestalo.

Keď Baču Nový Čas oslovil, ako to s jeho vodičským preukazom vlastne je, zareagoval: „Zavolajte mi neskôr, ale asi vám k tomu nič nepoviem.“ Pritom ešte v piatok podvečer Novému Času prezradil, že skutočne pil - hoci priznal iba jediný pohár ľadového vína - a že je ochotný niesť všetky následky svojho konania.

Podľa policajného stanoviska však Bača tým, že šoféroval deň po tom, ako ho policajti prichytili pod vplyvom alkoholu za volantom, neurobil žiaden priestupok. Vodičský preukaz mu totiž nezobrali. „Bude musieť ísť na správne konanie, kde mu vodičský preukaz zadržia. Potom správny orgán rozhodne o treste za priestupok,“ povedal policajný hovorca Martin Korch.

Za alkohol za volantom však hrozí Bačovi dva roky zákaz činnosti a pokuta 15-tisíc korún. Trest začne v tomto prípade plynúť od dátumu zadržania vodičského preukazu.

Juraj Bača: Nafúkal za
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Nový Čas)


Juraj si v sobotu na svojej limuzíne odskočil aj do Nitry.


Juraj Bača: Nafúkal za
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Nový Čas)


Bača jazdil už v piatok večer niekoľko hodín po spáchaní priestupku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu