Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Šokujúce odhalenie o Nancy Shevell: Má kontakty s mafiou!

Rodina Nancy (47) sa zaplietla s mafiou a vyšetrovala ju FBI. Pre médiá sa však zatiaľ nevyjadruje. Zobraziť galériu (3)
Rodina Nancy (47) sa zaplietla s mafiou a vyšetrovala ju FBI. Pre médiá sa však zatiaľ nevyjadruje. (Zdroj: keystone)

NEW YORK - Ledva sa americká milionárka Nancy Shevell dostala do pozornosti pre romancu s Paulom McCartneym, už ju médiá obvinili z nekalostí.

Nancy sa údajne cez svoju rodinnú firmu zaplietla s americkou mafiou a spoločnosť sa dostala aj pod drobnohľad vyšetrovateľov FBI. V jednom sa však Paulovi darí - jeho rozzúrená manželka Heather mu vzťah s Nancy nakoniec odobrila.

Nancy (47), ktorú paparazzovia nedávno prichytili bozkávať sa s Paulom v New Yorku, je viceprezidentkou v rodinnej firme New England Motor Freight. Americké úrady však v roku 1988 obvinili spoločnosť, na ktorej čele stojí jej otec Myron Shevell, z „korupčného vzťahu“ s jedným z najobávanejších mafiánskych bossov Tonym Provenzanom. Shevell mu mal zaplatiť za obchod, v ktorom jeho firma mohla obísť pravidlá. FBI tiež tvrdila, že mafián Vincent Gigante z janovského klanu sa dostal k pobočke Teamster Union práve konšpiráciou so Shevellom. Ten však všetko odmietol s tým, že sa mu nikdy nič nedokázalo, škvrna zo spolupráce s mafiou však na rodine Shevellovcov ostala dodnes. Nancy tak s otcom v súčasnosti riadi firmu v hodnote 12 miliárd korún a patrí k popredným newyorským milionárkam.

Paulovi však jej minulosť zrejme neprekáža, samotná Nancy však vzhľadom na ich vzťah odmieta s médiami komunikovať. Paulovu ešte stále manželku Heather Mills medzitým prešiel hnev a tajne sa s ním stretla. „Želám ti veľa šťastia. Rob, prosím, čokoľvek, aby si bol šťastný,“ mala mu podľa známych oznámiť Heather.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu