Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Belohorcová: Definitívny odchod zo Slovenska!

Za bytom bude Belohorcovej smutno. Zobraziť galériu (18)
Za bytom bude Belohorcovej smutno.

BRATISLAVA - Sexi blondínka Zuzana Belohorcová (31) sa definitívne sťahuje do Prahy. Tam už tri roky žije v dvojizbovom byte.

„Je mi tu dobre, mám tu veľa kamarátov a blízkych ľudí,“ hovorí Zuzana, ktorá sa v týchto dňoch rozhodla predať aj svoj bratislavský byt. S priateľom Vlastimilom Hájekom (32) už na budúci rok plánujú spoločné bývanie v rodinnom domčeku v Česku.

Sympatická exmoderátorka predáva byt s rozlohou 70 štvorcových metrov v Ružinove už niekoľko dní. „Áno, je to pravda,“ potvrdila blondínka, ktorá predaj nehnuteľnosti koncom októbra zverila do rúk realitných agentov. „Radšej by som si kúpila ešte jednu nehnuteľnosť v Prahe,“ tvrdí Zuzana, ktorá sa so svojím bratislavským bytom lúči ťažko. „Samozrejme, je mi ľúto, že ho predávam. Ale chodím tam veľmi málo. Za posledné obdobie som tam bola asi len trikrát. Viac chodím k rodičom do Žiliny,“ vysvetľuje sexica predaj trojizbového bytu.

„Bola to prvá nehnuteľnosť, ktorú som si kúpila za zarobené peniaze. Pomaly som ho prerábala a zariaďovala. Prežila som tam krásnych päť rokov a mám naň veľa milých spomienok,“ hovorí blondínka, ktorá vo svojom prvom byte pokojne nechá nábytok, ale nie svoje srdcovky. „Určite si vezmem obrazy a možno aj koženú sedačku.“

Exmoderátorka sa v Prahe hodlá usadiť natrvalo po boku svojho priateľa Vlastu. „Už som to neraz povedala, že ak to pôjde takto skvelo aj naďalej, nebránim sa ani svadbe, ani založeniu rodinky,“ prezrádza. Spoločné bývanie však milenci plánujú už na budúci rok. Vlastimil totiž už začiatkom roka začne stavať rodinný dom. „Teraz je to tak, že sme dva dni u Vlastu a dva dni u mňa,“ hovorí bývalá učiteľka sexu, ktorej sa vraj v Prahe okrem lásky a bývania črtá aj zaujímavá práca v hereckej oblasti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu