Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Terminátor chce byť prezidentom!

Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (22)
Arnold Schwarzenegger

SACRAMENTO – Šesťdesiatročný kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger verejne oznámil, že sa chce stať prezidentom Spojených štátov. Problém je, že zatiaľ je to vďaka súčasnej legislatíve nemožné.

Podľa platných zákonov sa totiž prezidentom USA môže stať iba ten, kto sa na území tejto krajiny narodil. Pokiaľ sa však zákony zmenia, Schwarzenegger by sa rád stal najmocnejším mužom sveta.

„Vždy ma lákali výzvy a riziká. Keď vám hrozí, že všetko stratíte, o to viac sa snažíte. Športové správanie vás naučí, že musíte riskovať, aby ste dosiahli želané výsledky,“ prezradil Arnie v rozhovore pre britský magazín GQ. „Niektorí ľudia neriskujú a radšej vedú spokojný život a nikam sa nehrnú. To nie je nič pre mňa,“ dodal filmový Terminátor.

Rakúsky rodák ukončil svoju filmovú kariéru v roku 2003, keď zvíťazil vo voľbách a usadol do kresla kalifornského guvernéra za republikánov. Arnold je ženatý Mariou Shriverovou, neterou legendárneho demokratického prezidenta Johna F. Kennedyho. Majú štyri deti – sedemnásťročnú Katherine, šestnásťročnú Christinu, štrnásťročného Patricka a desaťročného Christophera.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu