Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Madonna chcela mať deti s rapperom Tupakom

Zobraziť galériu (4)

NEW YORK - Keby rapper Tupac Shakur nezahynul, možno by bol v súčasnosti otcom minimálne jedného dieťaťa speváčky Madonny. Kráľovná popu s ním pred jeho smrťou chodila a túžila s ním založiť rodinu.

Tvrdí to vo svojej novej knihe o popovej kráľovne autorka Lucy O´Brienová.

Madonna si začala s Tupakom v roku 1995, niekoľko mesiacov pred jeho smrťou. „Po tridsiatke chcela Madonna zúfalo deti a mala rôzne vzťahy s nepravdepodobnými mužmi v nádeji, že by mohla počať,“ tvrdí O´Brienová na stránkach titulu Madonna: Like an Icon.

Lenže rapper sa s hviezdou popu nakoniec rozišiel, pretože mu vraj kazila jeho image zlého chlapca. „Chodila s ním do spoločnosti, ale jeho kamarátky mu hovorili: “Nemôžem uveriť, že chodíš do spoločnosti s bielym dievčaťom!“ Tak ju odkopol!“ prehlásila Madonnina kamarátka Alison Clarksonová.

Nakoniec Madonna otehotnela so svojim osobným trénerom Carlosom Leonom, s ktorým v roku 1996 priviedla na svet dcéru Lourdes. Neskôr sa vydala za britského režiséra Guya Richieho, s ktorým má sedemročného syna Rocka. Minulý rok si spoločne adoptovali dvojročného malawského chlapčeka Davida Bandu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu