Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vydierač kráľovskej rodiny: Stretol som sa s Williamom a Harrym

Princovia William a Harry sa s vydieračom údajne stretli. Zobraziť galériu (8)
Princovia William a Harry sa s vydieračom údajne stretli. (Zdroj: keystone)

LONDÝN - Na dvore britskej kráľovskej rodiny sa rysuje škandál. Polícia zatkla 30-ročného Iana Strachana, ktorý mal vydierať nemenovaného člena kráľovskej rodiny s nahrávkou, kde sa hovorí o jeho sexuálnych hrách.

Od svojej obete žiadal 50-tisíc libier, skončil vraj v rukách polície. Strachan tiež tvrdí, že sa stretol s princami Williamom a Harrym. Meno vydieraného však Buckinghamský palác stráži ako oko v hlave.

Celý prípad odštartoval ešte v auguste, keď dvaja vydierači kontaktovali človeka z kráľovskej rodiny. Ten sa ihneď obrátil na políciu, ktorá začala hovory odpočúvať. So Strachanom a jeho 40-ročným komplicom Seanom McGuiganom sa následne stretol v hotelovej izbe policajt v utajení, ktorý sa vydával za človeka z paláca. Ukázali mu nahrávku, kde pobočník člena rodiny šnupe kokaín a rozpráva o sexe s ním. Oboch mužov ihneď zadržali, obvinili z vydierania a teraz sedia vo väzbe.

Strachan tiež tvrdí, že sa stretol s princami Williamom a Harrym, tí však podľa správ britskej tlače nie sú do prípadu zapletení. Buckinghamský palác odmietol prípad komentovať a meno obete vydierania tají. Nepatrí však medzi prioritných členov rodiny.

Strachanov právnik však poprel, že by video obsahovalo sexuálny akt. „Čo naozaj jestvuje, sú nahrávky asistenta člena rodiny, ktorý hovorí o sexe s týmto človekom. Či však k styku naozaj prišlo, nie je
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu