Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Boratova snúbenica porodila dievčatko

Sacha Baron Cohen alias Borat Zobraziť galériu (5)
Sacha Baron Cohen alias Borat

LONDÝN - Britský komik Sacha Baron Cohen a jeho snúbenica Isla Fisherová privítali na svete prvého potomka. Tridsaťjedenročná herečka porodila dievčatko v stredu večer - 17. októbra.

Viac informácií, ani meno novorodenca, pár zatiaľ neprezradil. "Cítím sa nádherne. Nikdy som nebola šťastnejšia. Vôbec neriešim, či prídem kvôli materstvu o nejaké role, ani nad kilogramami navyše si nelámem hlavu" prezradila pred časom Isla, ktorej brucho patrilo pred pôrodom skôr k tým o dosť väčším.

"V tejto chvíli viem len to, že nemám v pláne pracovať. Všetok svôj čas som si rezervovala pre seba, pre svoje súkromé rodinné potešenie," povedala austrálska herečka v rozhovoe pre britský denník Daily Mail, ktorý o pôrode informoval ako prvý.

Isla, známa napríklad z filmu "Nesvadbovi", sa s filmovým Boratom dala dokopy zhruba pred piatimi rokmi. Aj keď sú snúbenci, svadbu zatiaľ nestihli. "Sacha ma dostal svojím zmyslom pre humor. Nikto v živote ma nedokázal rozosmiať tak ako on," hovorí Fisherová o živote s komikom s vysokoškolským titulom z Cambridge.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu