Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Robbie Williams si vychutnáva heroín a análny sex

Robbie Williams Zobraziť galériu (26)
Robbie Williams

LOS ANGELES - Robbie Williams je v Los Angeles absolútne spokojný. Síce mu tam nepadajú k nohám tisíce fanyniek ako v Európe a nikto ho tam poriadne nepozná, jemu ale k spokojnosti stačí málo - heroín a análny sex.

Keď sa ho reportéri z TMZ pri odchode z lonsangeleského hotela Chateau Marmont spýtali, čo v posledných dňoch robil, odpovedal im: "Onanoval som a pichal do seba heroín. Čo iného by som mal robiť? Iba samé perverznosti a análny sex," dodal s úsmevom.

Robbie sa odsťahoval do Los Angeles pred piatimi rokmi a jeho európska prostorekosť i po tak dlhej dobe stále nedá niektorým Američanom spať. Dôkazom je fakt, že jeho vyhlásenie o slabosti pre heroín, análny sex a masturbáciu v priamom televíznom prenose zdvihlo zo stoličiek niekoľko asexuálnych mravokarcov.

Zatiaľčo 33-ročný spevák si sám z reakcií na svoje názory nerobí veľkú hlavu, jeho americkí priatelia sa ho dokonca snažia ospravedlňovať. "Robbie netušil, že jeho vyhlásenia pôjdu do živého vysielania v amerických televíznych staniciach. Bol iba sarkastický a teraz sa bojí, že Američania nepochopili jeho zmysel pre humor," povedal novinárom jeden z Robbieho amerických priateľov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu