Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Spice Girls majú zmluvu s Victoria´s Secret za 40 miliónov pre každú

(Zdroj: Nový Čas)

LONDÝN - Skupina Spice Girls už zarába desiatky miliónov korún, hoci do návratu na svetovú hudobnú scénu im zostáva viac ako mesiac.

Po kontrakte s obchodným reťazcom Tesco, ktorý každej speváčke ponúkol 40 miliónov korún, prišla s ďalšou reklamnou ponukou spoločnosť Victoria´s Secret, v ktorej podprsenke sa preslávila Eva Herzigová. Každá zo speváčok získa za reklamu opäť milión libier. A navyše, nový album najväčších hitov skupiny bude k dispozícii vo všetkých butikoch Victoria´s Secret v špeciálnom darčekovom boxe.

„Je to neuveriteľne skvelá príležitosť pre všetkých zúčastnených. Sme tým veľmi nadšení. Spice Girls sú ikonami po celom svete a sme potešení, že sa k nám pridali,“ prehlásil zástupca Victoria´s Secret.

Emma, Mel B, Mel C, Victoria a Geri sa objavia ešte pred turné na módnej prehliadke odevnej značky v Los Angeles, kde zaspievajú. Bude to taká malá skúška na premiéru ich comebacku.

„Robia úžasné podprsenky a každé dievča nosí ich podprsenku. A mali by, v určitej chvíli života. I keď žiadnu nosiť nemusia,“ rozdával múdrosti Mel B na stránkach Daily Mirror.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu