Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ako prežívali svoj koniec v SuperStar

Barbara Šulí ková a Katarína Smolinská s Pycom Zobraziť galériu (3)
Barbara Šulí ková a Katarína Smolinská s Pycom (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Slovensko v pondelok večer definitívne rozhodlo! A dosť šokujúco! Zo speváckej šou totiž vyhodili aj takých semifinalistov, o ktorých si mnohí mysleli, že postúpia do finále. Spevácku súťaž opustili Tomáš Buranovský (17), Filip Lenárth (22), Katarína Smolinská (19) a Barbara Šulíková (17).

No kým chlapcom chýbalo na postup 612 hlasov, dievčatám až 3 150. Čo si o svojom vypadnutí exsemifinalisti myslia a ako ho zvládali?

Barbara Šulí ková a Katarína Smolinská

Najväčšie prekvapenie a sklamanie prežila v pondelok Barbara Šulíková, ktorá bola so svojím spievaním nadmieru spokojná. „Nemyslím si, že by som podala zlý výkon, podľa mňa som spievala výborne. Ale ľudí ovplyvňuje aj názor poroty,“ prezradila Barbara a Katka Smolinská s ňou súhlasila. „Najviac mi bude chýbať kolektív a atmosféra z prenosov,“ povedala Katka. „Pre nás bol najhorší zážitok, keď vypadol Filip Lenárth. Slovensko je hluché a slepé,“ zhodli sa vypadnuté dievčatá.
Ako prežívali svoj koniec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

Tomáš Buranovský

„Ja som strašne rád, že som tu bol. Podľa mňa to bol obrovský skok z tej mojej izby až n a pódium. Čakal som, že vypadnem, však aj porota sa tak vyjadrila,“ skromne priznal Tomáš Buranovský.


Ako prežívali svoj koniec
Zobraziť galériu (3)

Filip Lenárth

„Myslím si, že semifinálové kolá som odspieval celkom so cťou. A dúfam, že som si našiel aj fanúšikov,“ nádejal sa samotný Lenárth, ktorý tesne po prenose tvrdil, že si svoje vypadnutie ešte neuvedomuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu