Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kaliňák chystá svadbu

Ruku Kaliňákovej priateľky Zuzany zdobí zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (4)
Ruku Kaliňákovej priateľky Zuzany zdobí zásnubný prsteň. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Minister vnútra Robert Kaliňák (36) chystá svadbu! Jeho vyvolenou sa stane dlhoročná priateľka Zuzana (34).

Zaľúbený pár sme zastihli na premiére muzikálu Mamma Mia! v Bratislave, a na ruke Kaliňákovej priateľky sa vyníma zásnubný prsteň. Samotný minister prípravu sobáša pre Nový Čas potvrdil.

"Áno, sme zasnúbení. Ak nájdete tú pravú, nemáte čo riešiť," priznal Kaliňák, ktorý si svoje súkromie veľmi stráži. Svadbu dvojica plánuje už na budúci rok. A ako žiada o ruku minister vnútra? "Bolo to prekvapenie. Zobral ma na naše spoločné obľúbené miesto. Jednu vyhliadku v Bratislave. Položil mi niekoľko prieskumných otázok, či to s ním myslím vážne. A potom vytiahol prsteň," prezradila Zuzana. Dvojica sa pozná už sedem rokov, blízko k sebe však majú len posledné tri roky.

K svadbe neodmysliteľne patria aj deti. Minister by chcel mať so svojou nastávajúcou minimálne dve a nebránia sa ani dvojčatám. V rodine snúbencov sú pritom vysoko pravdepodobné, v oboch vetvách sa totiž dvojičky vyskytujú pomerne často.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu