Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Britney: Nemá deti, ale vrátili jej vodičák!

Britney Spears Zobraziť galériu (18)
Britney Spears

LOS ANGELES - Po tom, čo losangeleský súd odobral Britney Spears deti a zveril ich do opatery otca Kevina Federlinea, má popová speváčka aspoň jeden dôvod na radosť. Úrady jej totiž vrátili vodičský preukaz.

Médiá tak začali ihneď špekulovať, že by mohli Britney vrátiť aj deti. Sudca svoje rozhodnutie o odobratí potomkov totiž zdôvodnil tým, že Spears šoférovala bez platného vodičského oprávnenia a nedoniesla úradom testy na alkohol a drogy, ktoré musí poskytovať od posledného súdneho konania. Lenže Britney teraz vodičák získala naspäť a lekárske testy sú už vraj tiež na ceste.

„Splnila všetky požiadavky pre oprávnenie k riadeniu auta v Kalifornii,“ potvrdil Mike Marando, šéf kalifornského úradu Department of Motor Vehicles. „Slečna Spearsová podstúpila a prešla písomnou skúškou v apríli. Včera jej odobrali odtlačky prstov a vyfotografovali ju. Formálny vodičák jej pošlú čoskoro,“ dodal Marando.

Kvôli šoférovaniu bez platného oprávnenia sa Britney objavila na súde minulý mesiac. Aj keď autom po Kalifornii jazdí už niekoľko rokov, vodičák si vybavila až tento rok. Pritom kalifornské zákony nariaďujú, že si o oprávnenie musí nový obyvateľ požiadať do desiatich dní od príchodu do krajiny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu