Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Saskia prestala dýchať!

Andrea Pálffy-Belányi chodila s malou dcérkou na lekárske vyšetrenia celý minulý týždeň. Zobraziť galériu (2)
Andrea Pálffy-Belányi chodila s malou dcérkou na lekárske vyšetrenia celý minulý týždeň. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISKLAVA - Deväťmesačná Saskia, dcéra hokejistu Žigmunda Pálffyho (35) a moderátorky Andrey Belányi (30), včera ráno náhle prestala dýchať.

Šokovaná Andrea však dokázala zachovať chladnú hlavu a pomocou špeciálneho prístroja dcérke zachránila život až do príchodu lekárov. Saskiu vzápätí previezli na neurologické oddelenie do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou na Kramároch, kde zostala pod drobnohľadom odborníkov.

„Andrea bola vo veľkom šoku a v prvom momente chcela ísť vlastným autom za sanitkou,“ povedal Novému Času očitý svedok celej udalosti. Moderátorka nakoniec po prehováraní nastúpila priamo do sanitky, ktorá ju s dcérkou odviezla do nemocnice.

Správu o Saskiinom zdravotnom stave priniesla včera večer ako prvá televízia JOJ. Dieťatku prominentného páru sa údajne priťažilo okolo desiatej hodiny dopoludnia. Dievčatko bolo ešte včera neskoro večer stále hospitalizované. „Nehnevajte sa, ale nemám chuť sa vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ odkázala prostredníctvom SMS Andrea.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu