Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Marika Gombitová: Jej milenci prehovorili

Marika Gombitová Zobraziť galériu (12)
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Nemilovala len hudbu, ale aj mužov! Pred tragickou autonehodou, ktorá pripútala Mariku Gombitovú (51) na vozík, si speváčka užívala stúpajúcu popularitu, no neobchádzala ju ani láska.

Nový Čas Nedeľa vypátral dvoch mužov, ktorí patrili do jej života. Bubeníci Jan Žižka (53) a Tolja Kohout (61) prezradili, aká bola Marika partnerka!

Hoci na pódiu z nej energia len tak sršala, v súkromí bola úplne iná! Priatelia Mariky Gombitovej tvrdia, že bola tichá, plachá a utiahnutá. Takmer ako dieťa. Mala rada romantické prechádzky a dobré jedlo. So svojimi milými sa stretávala na koncertoch, randili aj v uliciach Bratislavy či Prahy. Ale ani jedna jej láska sa neskončila šťastne.

VZPLANUTIE NA LÝRE


Bubeník Jan Žižka (53), ktorý roky hral napríklad s Karlom Gottom, sa s vtedy 22-ročnou Marikou zoznámil na zájazde v Poľsku. „V hoteli sa stretla partia slovenských a českých hudobníkov, dali sme sa do reči ako krajania. S Marikou sme si boli okamžite sympatickí, ale povestná iskra vtedy nepreskočila,“ spomína hudobník.

Zaiskrilo sa až o pol roka neskôr na Bratislavskej lýre ´78, kde Žižka s orchestrom Pragokoncertu sprevádzal spevákov. „Neviem, kto koho zbalil, bolo to spontánne. Len čo sme prehodili pár slov, bolo jasné, že chémia medzi nami funguje,“ priznal Žižka. „V posteli sme síce neskončili hneď v prvý večer, ale išlo to rýchlo...“ Veď lýra trvala iba pár dní, no po jej skončení boli obaja po uši zamilovaní...

ČÍTAJTE V NOVOM ČASE NEDEĽA

 

Marika Gombitová: Jej milenci
Zobraziť galériu (12)
Viac o milencoch Mariky Gombitovej sa dočítate v aktuálnom Novom Čase Nedeľa.
   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu