Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nehoda v rodine Rezešovcov

Erik skončil s vážnymi zraneniami. Zobraziť galériu (3)
Erik skončil s vážnymi zraneniami.

KOŠICE - Ďalšia nehoda prominenta! Tentoraz ide o rodinu Rezešovcov a je do nej zapletený priateľ dcéry zosnulého železiarskeho magnáta Evy (30).

Podnikateľ Erik Fischer, ktorému Eva len pred troma týždňami porodila dcérku Ellu, havaroval po bezohľadnej jazde v Ožďanoch. Následne skončil s ťažkými zraneniami v opatere lekárov.

Mladá mamička Eva (30) navštívila včera svojho priateľa aj s matkou Evou, vdovou po Alexandrovi Rezešovi, v košickej nemocnici, kde ich Nový Čas nafotil. Podľa našich informácií mal Erik Fischer nabúrať pri predbiehaní. „Vodič audi na rovnom úseku v katastri obce Ožďany chcel predbiehať auto. V protismere však narazil ľavou stranou do oprotiidúceho nákladného auta. Po následnej kolízii vrazil do ďalších áut a skončil v poli. Výsledkom nehody boli štyri havarované autá.

Vodič audi utrpel ťažké zranenia,“ povedala zástupkyňa banskobystrickej policajnej hovorkyne Petra Babulicová. Polícia ako príčinu stanovila nesprávne predbiehanie a bezohľadnú jazdu podnikateľa z Košíc.

Novopečený otecko vraj má po havárii problémy s nohami. Údajne požiadal o prevoz do Košíc. Eva Rezešová mu pred troma týždňami porodila dcérku Ellu, no už má jednu dcéru Alexandru (8) s exmanželom Jánom Varholíkom, bývalým košickým hokejistom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu