Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Paris Hilton si chce adoptovať štyri blondínky

Paris Hilton trúsi reči o materstve už niekoľko týždňov. Zobraziť galériu (13)
Paris Hilton trúsi reči o materstve už niekoľko týždňov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Paris Hiltonových nie je nikdy dosť a po svete ich bude čoskoro behať možno až päť! Šancu stať sa štyrmi ďalšími princeznami z klanu Hiltonovcov vraj majú siroty na celom svete.

Paris, zatiaľ tá jediná pravá, sa chystá vyraziť na cestu okolo sveta, aby našla štyri blonďaté dievčatká. Siroty si chce adoptovať a urobiť z nich také princezničky, akou sa ona sama stala v rukách matky Kathy.

„Paris vyhlásila: ´Nepotrebuješ manžela, aby si mala deti.´ Na celom svete sú deti v sirotincoch a ona dúfa, že nájde štyri dievčatká s blond vlasmi a krásnymi očami, ktorým dá meno Hilton,“ zverila sa britskému časopisu Closer kamarátka škandalóznej Paris.

Povaľačka z vyšších vrstiev trúsi reči o materstve už niekoľko týždňov. Deťmi je posadnutá od chvíle, čo otehotnela jej kamoška Nicole Richie.

„Ľudom hovorila, že by chcela mať celý rod verzií seba samej. Chce ich vychovávať tak, aby boli najslvánejšími ženami na svete,“ dodal zdroj.

Paris nepochybuje o tom, že jej dcéry budú slávnymi modelkami, a plánuje, že pre ne navrhne vlastnú kolekciu detského oblečenia.

Zdá sa, že šancu teda nemajú všetky siroty na svete, ale iba dievčatká s platinovými vláskami a predpokladmi na modeling.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu