Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Simone Krainovej hrozí exekúcia!

Kráska možno príde o strechu nad hlavou. Zobraziť galériu (14)
Kráska možno príde o strechu nad hlavou.

PRAHA - Bude mať kde bývať? Známa česká topmodelka Simona Krainová (34) má zrejme vážny problém s peniazmi. Na jej pražský byt si už dokonca brúsia zuby exekútori. A kráska oň možno aj príde...

Podľa českého denníka Blesk súd tento rok pre Simonine dlhy už dvakrát rozhodol o nariadení exekúcie. Prvýkrát vo februári, druhýkrát v máji, keď dokonca vydal exekučný príkaz na predaj Krainovej nehnuteľnosti v pražských Dejviciach. Simona je podľa svojich priateľov veľmi nezodpovedná pri platení účtov: „Je zázrak, že o svoj prepychový byt ešte neprišla!“ Čo na svoje problémy hovorí samotná modelka? „O žiadnej exekúcii neviem. To si niekto vymyslel, pretože ma nemá rád. Asi nejaký ctiteľ v úvodzovkách,“ dodala kráska.

Medzi ľuďmi zo šoubiznisu sa však už dlhšie šepká, že Krainová má veľké problémy s peniazmi. Svoje zahraničné dovolenky údajne vydáva za pracovné cesty a nemá vraj problém utratiť 100-tisíc za jedno popoludnie. Podľa dostupných informácií pritom modelka len za vlaňajšok zarobila minimálne 9 miliónov korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu