Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Paľo Habera: Plastika?!

Habera tvrdí, že sa starnutiu nebráni.
Habera tvrdí, že sa starnutiu nebráni.

BRATISLAVA - Spevák Paľo Habera (45) vraj záhadne omladol a z tváre sa mu stratili všetky vrásky! Cez víkend sa totiž objavil u našich západných susedov a české médiá začali okamžite špekulovať o tom, že Habera si dal urobiť lifting tváre.

Nový Čas získal exkluzívne vyjadrenie priamo od speváka a najtvrdšieho kata v SuperStar o jeho údajnej plastike.

Napriek tomu, že spevák Paľo Habera v apríli tohto roku oslávil štyridsaťpäť rokov, stále vyzerá ako mladík. Viacerí ľudia z jeho okolia ho podozrievajú, že svojmu vzhľadu výrazne umelo pomáha, a vrásky, ktoré mu rokmi pribúdajú, si dáva vyhladzovať. „Paľo má určite facelifting (chirurgický zákrok, ktorý rieši problematiku prejavov starnutia tváre a krku, pozn. red.). Keď som s ním hrala pred rokom a pol v Mušketieroch, tak mal oveľa viac vrások,“ vyhlásila pre české médiá jedna z herečiek Divadla Broadway na futbalovom zápase muzikálových hviezd v meste Průhonice. Nový Čas sa preto rozhodol zistiť priamo u speváka, či má naozaj tajný recept proti starnutiu a navštevuje kliniku plastickej a estetickej chirurgie.

„Všimol som si, že české bulvárne denníky riešili, či mám, alebo nemám plastiku, a tiež že si vraj už roky farbím vlasy. Priznám sa, celkom mi to polichotilo. Ale ja som Horehronec z Brezna a my nemáme vo zvyku chodiť k lekárovi, keď nemusíme, a už vôbec nie na nejakú plastiku. A žiadnu úpravu svojho tela, tváre či farbenie vlasov v budúcnosti ani neplánujem. Stačí, že je pekná moja partnerka, ja nemusím,“ tvrdí najtvrdší porotca SuperStar, ktorý žije už niekoľko rokov v spoločnej domácnosti s topmodelkou Danielou Peštovou. Práve od nej sa mohol za tie roky všeličo naučiť a možno aj to, ako sa starať o to, aby vyzeral stále dobre. Spevák si myslí, že starne ako každý iný človek a o svoj zovňajšok sa vraj špeciálne nestará.

„Ja sa starám o seba ako každý normálny chlap, ráno sa umyjem a to je všetko,“ dodáva Paľo, ktorý sa podľa vlastných slov už niekoľko rokov cíti na dvadsaťpäť, a neobáva sa ani toho, že by sa čoskoro mohol stať starým otcom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu