Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Dostane Patrik nakladačku?

Skončí Patrik Švajda so slušivým monoklom? Zobraziť galériu (2)
Skončí Patrik Švajda so slušivým monoklom?

BRATISLAVA – "Švajda, teš sa, prídem si po teba!" Týmito slovami reagoval na výzvu markizáckeho moderátora Patrika Švajdu (34) majster sveta v thajskom boxe Richard Šimko. Švajda totiž vyzval boxera na ostrý súboj.

Nebodaj mu chce profesionálny boxer prebrať jeho milovanú Zlatku? Švajda nás ubezpečil, že o nič také nejde... Dvaja "bitkári" sa dnes stretnú tvárou v tvár na bratislavských Pasienkoch, aby zistili, ktorý z nich je ten lepší. Do súboja ich namočil moderátor Vilo Rozboril, ktorý po prázdninách štartuje tretiu sériu Vilomenín. Markizáckemu moderátorovi však nie je všetko jedno. "Vilo tentoraz naozaj trafil klinec po hlavičke. Neviem, ako dopadne súboj, ale som v psychickej pohode a cítim sa dobre. Ale budem rád, ak tie tri kolá v ringu absolvujem v pohode," prezradil všestranný športovec Švajda.

Dostane Patrik nakladačku?
Zobraziť galériu (2)
Divácky obľúbená relácia Vilomeniny sa vysiela od januára 2002 a prešla niekoľkými zmenami. Práve thajský box odštartuje tretiu sériu, ktorá bude úplne odlišná od dvoch predchádzajúcich sérií. Vilomeniny už nebudú o súbojoch, ani o tímoch z ľudu, dokonca ani o súperení celebrít. Nové Vilomeniny budú adrenalínové, akčnejšie a uletenejšie! Jednoducho - zbohom zdravý rozum!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu