Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zlomení superstáristi

Martin spadol zo strechy Zobraziť galériu (2)
Martin spadol zo strechy

BRATISLAVA - Snaha stať sa víťazom tretej slovenskej SuperStar naozaj obišla len málokoho. Novou speváckou hviezdou sa túžia stať tínedžeri, tí skôr narodení, dievčatá aj chlapci, a dokonca aj zdraví i dochrámaní.

Na kastingy sa totiž doteperilo aj niekoľko nádejných spevákov s dolámanými údmi. Okrem dvojníka Mira Jaroša, prezývaného Izraelčan, ktorý si zlomil nohu pri naháňačke so psom, sa objavili aj ďalší.

Martin - Spadol zo strechy

Martin, ktorý sa objavil na kastingu v Žiline, si zlomil nohu pri páde zo strechy. „Popíjali sme s kamarátmi na streche a mne sa podarilo spadnúť,“ prezradil Martin, ktorý priznal, že v tom čase mal v sebe aj nejaké to promile. Nohu má vraj zlomenú až na dvanástich miestach. Nečudo, veď spadol z deviatich metrov.

Zlomení superstáristi
Zobraziť galériu (2)

Ľuboš - Ublížil si pri hre

Ľuboš, ktorý prišiel na kasting do Banskej Bystrice, si zlomil nohu pri hre s deťmi. Na kasting prišiel preto, lebo prehral stávku s kamarátmi. „Stavili sme sa, že ak oni vykopú niečo na stavbe, ja pôjdem do súťaže SuperStar,“ prezradil nádejný spevák. Napokon sa do práce ponorili s takou vervou, že Ľuboš prehral. Alebo vyhral?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu